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Biblioteca (s) :  INIA La Estanzuela; INIA Tacuarembó; INIA Treinta y Tres.
Fecha :  05/06/2019
Actualizado :  31/05/2019
Tipo de producción científica :  Libros
Autor :  CAETANO, G.; BERETTA CURI, A.; BIANCO, M.; CAETANO, S.; MEDEROS, L.; MUSSELLI, V.; SIERRA, M.; VICARIO, C.
Afiliación :  GERARDO CAETANO, UdelaR (Universidad de la República), Uruguay.; ALCIDES BERETTA CURI, UdelaR (Universidad de la República), Uruguay.; MARIELA BIANCO, UdelaR (Universidad de la República), Uruguay.; SANTIAGO CAETANO, FLASCO, Buenos Aires, Argentina.; LETICIA MEDEROS, UdelaR (Universidad de la República), Uruguay.; VERÓNICA MUSSELLI ZANOTTA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MIGUEL OSCAR SIERRA PEREIRO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; CAROLINA VICARIO, UdelaR (Universidad de la República), Uruguay.
Título :  Ciencia, tecnología y producción agropecuaria: historia de la cooperación bilateral entre Alemania y Uruguay (1856-2018).
Fecha de publicación :  2019
Fuente / Imprenta :  Montevideo (Uruguay) : INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Planeta, 2019.
Páginas :  339 p.
ISBN :  978-9974-898-33-2
Idioma :  Español
Palabras claves :  ALBERTO BOERGER; COOPERACIÓN ALEMANA.
Thesagro :  COOPERACION INTERNACIONAL; DESARROLLO AGRICOLA; ESTACIONES AGRICOLAS EXPERIMENTALES; HISTORIA.
Asunto categoría :  B50 Historia
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/12750/1/Cooperacion-Tabla.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LE102874 - 1PXILB - PPLE-338.436 CAEc 2019LE 17569
LE102874 - 2PXILB - PPLE-338.436 CAEc 2019 c.2LE 17570
TBO102953 - 1INILB - PP338.436 CAEcEN 7274
TT102777 - 1ADCLB - PP338.436CAEc ej.1TT3492
TT102777 - 2ADCLB - PP338.436CAEc ej.2TT3493

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Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Tacuarembó. Por información adicional contacte bibliotb@tb.inia.org.uy.
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Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha actual :  22/10/2014
Actualizado :  09/10/2019
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Circulación / Nivel :  Internacional - --
Autor :  REALINI, C.E.; FONT I FURNOLS, M; GUERRERO, L.; MONTOSSI, F.; CAMPO, M.M.; SAÑUDO, C.; NUTE, G.R.; ALVAREZ, I.; CAÑEQUE, V.; BRITO, G.; OLIVER, M.A.
Afiliación :  FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; GUSTAVO WALTER BRITO DIAZ, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay.
Título :  Effect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market.
Fecha de publicación :  2009
Fuente / Imprenta :  Meat Science, 2009, v. 81, p. 499-506
DOI :  10.1016/j.meatsci.2008.10.005
Idioma :  Inglés
Notas :  Article history: Received 8 April 2008 // Received in revised form 24 September 2008 // Accepted 5 October 2008.
Contenido :  Eighty Hereford steers were used to evaluate the effect of finishing diet [A: pasture, B: pasture plus concentrate (0.6% live weight), C: pasture plus concentrate (1.2% live weight), D: concentrate] on consumer acceptability of Uruguayan beef in France (FR), United Kingdom (UK), Spain (ES) and Germany (DE). Consumers (200 per country) evaluated overall, tenderness and flavour acceptability of beef (8 point scale: 1 ‘dislike extremely’, 8 ‘like extremely’). FR and UK rated lower acceptability scores for beef from D compared with A, B, and C. ES showed similar results for tenderness, but flavour scores did not differ between A and D. German consumers preferred beef from B and C. Overall, low levels of supplementation on pasture produced beef with the highest consumer acceptability followed by beef from pasture-fed animals. Feeding cattle with concentrate only may not be necessary to satisfy the EU market resulting in more profitable production systems for Uruguayan producers.
Palabras claves :  BEEF; CONCENTRATE; CONSUMER; PASTURE.
Thesagro :  CARNE; PASTURAS.
Asunto categoría :  A50 Investigación agraria
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO100234 - 1PXIAP - PPPP/Meat Science/2009
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