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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela; INIA Tacuarembó; INIA Treinta y Tres. |
Fecha : |
05/06/2019 |
Actualizado : |
31/05/2019 |
Tipo de producción científica : |
Libros |
Autor : |
CAETANO, G.; BERETTA CURI, A.; BIANCO, M.; CAETANO, S.; MEDEROS, L.; MUSSELLI, V.; SIERRA, M.; VICARIO, C. |
Afiliación : |
GERARDO CAETANO, UdelaR (Universidad de la República), Uruguay.; ALCIDES BERETTA CURI, UdelaR (Universidad de la República), Uruguay.; MARIELA BIANCO, UdelaR (Universidad de la República), Uruguay.; SANTIAGO CAETANO, FLASCO, Buenos Aires, Argentina.; LETICIA MEDEROS, UdelaR (Universidad de la República), Uruguay.; VERÓNICA MUSSELLI ZANOTTA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MIGUEL OSCAR SIERRA PEREIRO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; CAROLINA VICARIO, UdelaR (Universidad de la República), Uruguay. |
Título : |
Ciencia, tecnología y producción agropecuaria: historia de la cooperación bilateral entre Alemania y Uruguay (1856-2018). |
Fecha de publicación : |
2019 |
Fuente / Imprenta : |
Montevideo (Uruguay) : INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Planeta, 2019. |
Páginas : |
339 p. |
ISBN : |
978-9974-898-33-2 |
Idioma : |
Español |
Palabras claves : |
ALBERTO BOERGER; COOPERACIÓN ALEMANA. |
Thesagro : |
COOPERACION INTERNACIONAL; DESARROLLO AGRICOLA; ESTACIONES AGRICOLAS EXPERIMENTALES; HISTORIA. |
Asunto categoría : |
B50 Historia |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/12750/1/Cooperacion-Tabla.pdf
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Marc : |
LEADER 00883nam a2200277 a 4500 001 1059814 005 2019-05-31 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-9974-898-33-2 100 1 $aCAETANO, G. 245 $aCiencia, tecnología y producción agropecuaria$bhistoria de la cooperación bilateral entre Alemania y Uruguay (1856-2018). 260 $aMontevideo (Uruguay) : INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Planeta$c2019 300 $a339 p. 650 $aCOOPERACION INTERNACIONAL 650 $aDESARROLLO AGRICOLA 650 $aESTACIONES AGRICOLAS EXPERIMENTALES 650 $aHISTORIA 653 $aALBERTO BOERGER 653 $aCOOPERACIÓN ALEMANA 700 1 $aBERETTA CURI, A. 700 1 $aBIANCO, M. 700 1 $aCAETANO, S. 700 1 $aMEDEROS, L. 700 1 $aMUSSELLI, V. 700 1 $aSIERRA, M. 700 1 $aVICARIO, C.
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Registro original : |
INIA Tacuarembó (TBO) |
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Biblioteca
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Identificación
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Cutter
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Registro
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Volumen
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Estado
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| Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Tacuarembó. Por información adicional contacte bibliotb@tb.inia.org.uy. |
Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Tacuarembó. |
Fecha actual : |
22/10/2014 |
Actualizado : |
09/10/2019 |
Tipo de producción científica : |
Artículos en Revistas Indexadas Internacionales |
Circulación / Nivel : |
Internacional - -- |
Autor : |
REALINI, C.E.; FONT I FURNOLS, M; GUERRERO, L.; MONTOSSI, F.; CAMPO, M.M.; SAÑUDO, C.; NUTE, G.R.; ALVAREZ, I.; CAÑEQUE, V.; BRITO, G.; OLIVER, M.A. |
Afiliación : |
FABIO MARCELO MONTOSSI PORCHILE, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay; GUSTAVO WALTER BRITO DIAZ, Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay. |
Título : |
Effect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market. |
Fecha de publicación : |
2009 |
Fuente / Imprenta : |
Meat Science, 2009, v. 81, p. 499-506 |
DOI : |
10.1016/j.meatsci.2008.10.005 |
Idioma : |
Inglés |
Notas : |
Article history: Received 8 April 2008 // Received in revised form 24 September 2008 // Accepted 5 October 2008. |
Contenido : |
Eighty Hereford steers were used to evaluate the effect of finishing diet [A: pasture, B: pasture plus concentrate (0.6% live weight), C: pasture plus concentrate (1.2% live weight), D: concentrate] on consumer acceptability of Uruguayan beef in France (FR), United Kingdom (UK), Spain (ES) and Germany (DE). Consumers (200 per country) evaluated overall, tenderness and flavour acceptability of beef (8 point scale: 1 ‘dislike extremely’, 8 ‘like extremely’). FR and UK rated lower acceptability scores for beef from D compared with A, B, and C. ES showed similar results for tenderness, but flavour scores did not differ between A and D. German consumers preferred beef from B and C. Overall, low levels of supplementation on pasture produced beef with the highest consumer acceptability followed by beef from pasture-fed animals. Feeding cattle with concentrate only may not be necessary to satisfy the EU market resulting in more profitable production systems for Uruguayan producers. |
Palabras claves : |
BEEF; CONCENTRATE; CONSUMER; PASTURE. |
Thesagro : |
CARNE; PASTURAS. |
Asunto categoría : |
A50 Investigación agraria |
Marc : |
LEADER 01962naa a2200337 a 4500 001 1051247 005 2019-10-09 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1016/j.meatsci.2008.10.005$2DOI 100 1 $aREALINI, C.E. 245 $aEffect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market. 260 $c2009 500 $aArticle history: Received 8 April 2008 // Received in revised form 24 September 2008 // Accepted 5 October 2008. 520 $aEighty Hereford steers were used to evaluate the effect of finishing diet [A: pasture, B: pasture plus concentrate (0.6% live weight), C: pasture plus concentrate (1.2% live weight), D: concentrate] on consumer acceptability of Uruguayan beef in France (FR), United Kingdom (UK), Spain (ES) and Germany (DE). Consumers (200 per country) evaluated overall, tenderness and flavour acceptability of beef (8 point scale: 1 ‘dislike extremely’, 8 ‘like extremely’). FR and UK rated lower acceptability scores for beef from D compared with A, B, and C. ES showed similar results for tenderness, but flavour scores did not differ between A and D. German consumers preferred beef from B and C. Overall, low levels of supplementation on pasture produced beef with the highest consumer acceptability followed by beef from pasture-fed animals. Feeding cattle with concentrate only may not be necessary to satisfy the EU market resulting in more profitable production systems for Uruguayan producers. 650 $aCARNE 650 $aPASTURAS 653 $aBEEF 653 $aCONCENTRATE 653 $aCONSUMER 653 $aPASTURE 700 1 $aFONT I FURNOLS, M 700 1 $aGUERRERO, L. 700 1 $aMONTOSSI, F. 700 1 $aCAMPO, M.M. 700 1 $aSAÑUDO, C. 700 1 $aNUTE, G.R. 700 1 $aALVAREZ, I. 700 1 $aCAÑEQUE, V. 700 1 $aBRITO, G. 700 1 $aOLIVER, M.A. 773 $tMeat Science, 2009$gv. 81, p. 499-506
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